* FREE SHIPPING FROM € 50,- (NL) * ORDER BEFORE 17.00, SHIPPED TODAY * NOT SATISFIED, 100% MONEY BACK GUARANTEE * 6 MONTH GUARANTEE * 6 MONTH GUARANTEE

Shopping cart

Your cart is currently empty

Sieraad cadeaus

Sieraad cadeaus

Welke sieraad cadeau ga jij geven? Een sieraad cadeau kopen waar let je op? Wij pakken je sieraad cadeau gratis feestelijk in.

Sieraad cadeau inspiraties

Een sieraad cadeau geven is persoonlijk. Soms weet je precies welk sieraad cadeau je wilt geven. En soms ben je op op zoek naar cadeau inspiraties. Daarom gaat de tweeling van Kiliaan Jewelry je helpen om dat mooie en unieke cadeau voor je vrouw, vriendin of geliefde te vinden. Zelfs voor de vriendin die alles al heeft, gaan we dat we een mooi sieraad cadeau vinden. Je kunt natuurlijk ook meteen naar onze sieraad cadeaus tot € 55,00.

Hiervoor hebben wij natuurlijk wel een beetje jouw hulp nodig. Er zijn een aantal haakjes die kunnen helpen om je feestelijke sieraad cadeau op kunt baseren.

 

Sterrenbeeld sieraad cadeau

Wil je een persoonlijk sieraad en weet je haar sterrenbeeld? Of haar geboortemaand? Een geboortesteen of sterrenbeeld steen is een super persoonlijk cadeau. Elk sterrenbeeld en iedere maand heeft een eigen edelsteen, soms wel meer dan één. Laten we de maand juni nemen. De geboortesteen juni is de parel. Parels worden gevormd in een oester, de kleur van de parel is afhankelijk van de oester waarin ze ontstaan.

Sterrenbeeld Tweelingen heeft bijvoorbeeld de aquamarijn of citrien als steen. Je hebt dan meteen een keuze uit verschillende edelstenen. De edelsteen citrien combineert mooi met zilver en gouden sieraden. Daar kan je niet mis mee gaan.

 

Spirtueel sieraad cadeau

Een andere idee voor een sieraad cadeau is om te kijken naar wat jij denkt dat ze nodig heeft. Is ze bijvoorbeeld heel druk en kan ze wel wat rust gebruiken. Dan is de amethist de edelsteen bij uitstek. Of heeft ze juist wat extra energie nodig? Kijk dan naar een sieraad met een citrien. De citrien staat er om bekend dat het energie geeft.

 

Edelsteen gekoppeld aan naam

Of vind je het juist leuk om een edelsteen te geven waarvan de naam begint met de eerste letter van de naam van je vriendin. Dit is ook een leuk sieraad cadeau idee voor je moeder of dochter. Laten we eens kijken welke edelstenen passen bij bijvoorbeeld de naam Tess. Uitgaande van de  eerste letter, de 'T'. Dat zouden dat de toermalijn, topaas, tanzaniet of turkoois zijn.

Je kunt er zelfs voor kiezen om als persoonlijk sieraad cadeau moeder de verschillende edelstenen hangertjes aan ketting te geven gebaseerd op de namen van haar kinderen. Neem hiervoor contact met ons op en dan bespreken we welke edelstenen dat zijn.

 

Vriendschapsarmband met edelsteen

Vind je het leuk om met je bestie dezelfde edelsteen armband te dragen? Een armband met een edelsteen die bij jullie allemaal past of juist een vriendschapsarmbandje met een edelsteen die bestemd is voor degene die hem draagt. Er zijn veel mogelijkheden en Kiliaan Jewelry maakt persoonlijke vriendschapsarmbandjes ook voor jou en je vriendinnen.

 

Koop tijdig je sieraad cadeau

Als je een sieraad cadeau kiest uit onze webshop dan sturen we het meteen op. Mocht je ervoor kiezen om iets te laten maken, hou dan rekening met één tot twee weken voordat je je sieraad hebt. Mocht er spoed bij zijn, laat het dan weten. We willen niets liever dan jouw sieraad cadeau maken.

 

Sieraad cadeau service

sieraad cadeaus kopen bij Kiliaanjewelry.nl

De tweeling van Kiliaan Jewelry zorgt ervoor dat je sieraad cadeau mooi ingepakt wordt, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Wil je een persoonlijk berichtje bij je cadeau? Laat het ons dan weten.

 

Ben je op vakantie maar wil je toch een cadeau voor je beste vriendin of misschien wel je zus? Laat het ons weten. Wij zorgen dat je sieraadcadeau afgeleverd wordt waar jij dat wilt. Hou wel rekening met een langere bezorging in december. Dus laat ons zo snel mogelijk weten wat jij wilt, dan versturen wij op tijd je sieraad cadeau.

Om het je wat eenvoudiger te maken hebben we ook een aparte sieraad cadeau pagina in de Kiliaan Jewelry webshop. Kijk daar rustig rond en neem contact met ons op als je een persoonlijk sieraad cadeau wilt hebben.

 

Succes met het uitzoeken van je sieraad cadeau.

Laetitia

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »