De tweeling achter Kiliaan Jewelry

NJAmsterdam twinsisters

 

Ken jij de tweeling achter Kiliaan Jewelry?

Dit is het Kiliaan Jewelry verhaal. Sieraden fascineren mij al heel veel jaren, mijn liefde voor edelstenen is met de paplepel ingegeven. Ik kon mijn ogen niet afhouden van de mooie glinsterende juwelen van mijn moeder en oma. Elk sieraad was handgemaakt en ingelegd met kleurige edelstenen. Prachtige kunstwerkjes zoals ze dat op Bali en Java zo mooi kunnen. Laetitia is afgestudeerd edelsteenkundige, Graduate Gemologist (GG) aan het gerenommeerde Gemological Institute of America (GIA). Dit is de helft van het verhaal van de tweeling achter Kiliaan Jewelry.

Eindelijk heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Kiliaan Jewelry, vernoemd naar mijn moeder Noesje Kiliaan. Een eerbetoon aan de vrouw bij wie het allemaal begon.

In onze sieraden boutique vind je unieke handgemaakte sieraden met bijzondere edelstenen.
Samen met mijn zusje Miranda selecteren we de beste kwaliteit natuurlijke edelstenen en mineralen. Zij ontwerpt de mooiste sieraden en samen met onze zilversmid zorgt zij dat de sieraden tot leven komen. Het zilverwerk komt van de hand van onze zilversmid op Bali.


Heb je vragen? Ben je op zoek naar een bepaalde edelsteen? Stuur ons dan een e-mail.

Miranda en Laetitia

Kiliaan Jewelry

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »