Zilveren ring en stapelring edelsteen

Een bijzondere zoektocht naar die ene mooi edelsteen die past bij jou en je versterkt in de dagelijkse zaken die je bezighouden. De betekenis van een edelsteen is misschien nu wel nog belangrijker. Onzekere tijden vragen om houvast en rust in het hoofd. Wij zoeken de natuurlijke edelsteen die bij jou past met veel zorg en deskundigheid uit. Weet je al welke steen je wilt? En wil je daar een sieraad van? Laat het ons weten en stuur een email naar [email protected] dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Ringen en stapelringen met edelsteen

Of je nu op zoek bent naar een mooie ring met edelsteen of een stapelring die je kunt combineren met andere edelsteen ringen bij Kiliaan Jewelry ben je aan het juiste adres.

 

Eerlijke sieraden

De ringen zijn gemaakt door de traditionele zilversmeden op Bali, hiermee dragen wij een beetje bij aan hun levensonderhoud.

Kiliaan Jewelry verkoopt eerlijke en duurzame edelsteen sieraden, waarbij de edelstenen met veel liefde en passie uitgezocht zijn door onze edelsteenkundige en co-founder Laetitia Ruchtie, Kiliaan Jewelry.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »