Bijzondere edelsteen sieraden

De tweeling van Kiliaan Jewelry staat vooral bekend om de verfijnde en sierlijke zilveren sieraden met edelstenen van kettingen, kleurrijke armbanden, ringen tot oorbellen.

De edelsteen sieraden zijn chique, elegant en duurzaam, een stijl die perfect past bij elke vrouw. De unieke zilveren edelstenen sieraden blijven mooi en zijn gemaakt om door te geven aan een volgende generatie.  Bijzondere sieraden met een betekenis. De keuze van een edelsteen en het sieraad gemaakt door een lokale zilversmid, ingrediënten waarmee wij willen voorkomen dat sieraden als een soort ‘fashion snack’ gezien worden en na een korte tijd in de vergetelheid geraken. Op deze manier dragen we met onze edelsteen sieraden een steentje bij aan een duurzame wereld. Ons motto is geen plastic, glas of andere kunststoffen in de sieraden.

 

Passie voor edelstenen

Unieke handgemaakte edelsteen sieraden met bijzondere edelstenen, dat is de passie van de sieraden tweeling. Wij selecteren zelf de beste kwaliteit natuurlijke edelstenen en mineralen voor onze edelsteen sieraden collectie. Laetitia is afgestudeerd edelsteenkundige (GIA Graduate Gemologist) aan het gerenommeerde Gemological Institute of America (GIA). De sieraden worden op Bali op traditionele wijze met de hand vervaardigd, de zilversmeden maken al generaties lang het meest verfijnde zilverwerk. Het verhaal achter de edelsteen en het handwerk maken het een uniek en bijzonder sieraad en dragen bij dat het edelsteen sieraden met een betekenis worden.

 

Zilversmid edelsteen sieraden

Support your locals in Nederland maar ook ons atelier op Bali. Als klein atelier kun je onze edelstenen sieraden online kopen en soms staan we ook ergens in het land. Het ontwerpen van de onze sieraden doen we in ons atelier in samenspraak met onze zilvermid op Bali. Aan alle zilveren sieraden met edelstenen besteden we veel zorg en aandacht. Hierdoor kan het resultaat met recht ‘slow jewelry’ worden genoemd. Op deze manier leggen wij samen met onze zilversmid de basis voor bijzondere sieraden met betekenis.

De tweeling heeft bewust gekozen voor een atelier met zilversmeden die in nabij gelegen dorpen wonen. Met het werk zijn ze in staat om hun gezinnen te onderhouden en hun kinderen naar school te laten gaan. In de galerie werken ook veel vrouwen, zij begeleiden het gehele proces en zijn er voor de finishing touch. De tweeling voelt zich hier thuis, werknemers worden met respect behandeld en wij betalen een eerlijke prijs met als gevolg mooie edelsteen sieraden. Gewoon zoals het hoort. Eerlijk is eerlijk.

 

Ga je mee op ontdekkingsreis?

Ben je op zoek naar een bepaalde edelsteen, sieraad cadeau vrouw of heb je vragen over edelsteen sieraden online kopen, we vinden het leuk om je te helpen bij jouw zoektocht. We adviseren je graag over een sieraad cadeau geven en met de sieraden cadeau service zorgen we dat jouw cadeau feestelijk ingepakt bezorgd wordt, waar jij dat wilt.  

Vragen over edelstenen sieraden kopen? Stuur ons een e-mail.
Miranda en Laetitia, de sieraden tweeling 
bijzondere sieraden met betekenis

Graduate gemologist GIA (GG) / Gecertificeerd edelsteenkundige kleur edelstenen, diamant en parels