Tips voor thuiswerken en edelstenen

Tips voor thuiswerken en edelstenen

Welke sieraden draag jij als je vanuit huis werkt?

Thuiswerken, sieraden en edelstenen

Thuiswerken is het afgelopen jaar de nieuwe standaard geworden. En ondanks dat het fijn is om vanaf huis te werken, is het niet altijd even eenvoudig om de spirit hoog te houden. Wat kun je doen als het even niet zo is? Er zijn natuurlijk verschillende manieren en in dit blog kijken we naar de invloed van edelstenen en geven wij een paar inspiraties over het dragen van sieraden thuis en de edelsteen betekenis.

 

Oorbellen en sieraden geven een verzorgde indruk en dat wil je ook als je thuis werkt. Draag jij edelsteen sieraden als je thuis bent? Of ben je meer het type dat lekker thuis in een joggingbroek, comfy trui zonder sieraden achter de laptop kruipt? Wist je dat een kleurrijke outfit en edelsteen sieraden juist kunnen bijdragen aan die good feeling? De werkdag beginnen met het uitzoeken van fijne casual kleren en edelsteen sieraden geven je een boost waardoor je je de hele dag lekker voelt en wie wil dat nu niet? En de edelsteen betekenis kan je daarbij extra helpen.

 

Hoe kies jij je edelsteen sieraden uit?

Sieraden doen het goed in beeld. Ga je voor een casual outfit met opvallende oorbellen of kies je juist voor dat basic sieraad met die ene favo edelsteen? Onze vuistregel is: kies het edelsteen sieraad dat jouw aandacht trekt. Soms heb je zin in een opvallende kleur en wil je een statement maken voor een online vergadering en soms ben je meer in de mood voor een neutrale, basic kleur. 

Een paar mooie sieraden en een kleurrijke outfit vallen op, juist tijdens je online vergadering. Het kan zelfs even dat koffiepraatje op de werkvloer vervangen waar we elkaar complimentjes maakten over die leuke jurk of mooie ring. Even vanouds kletsen, wie wil dat nou niet. Heb je een relaxte dag zonder vergaderingen? Dan kan het prettig zijn om een minimalistisch sieraad met een mooie edelsteen te kiezen. En dan is het extra leuk als je iets meer weet over de edelsteen betekenis van de edelsteen in je sieraad. 

Wist je dat de edelsteen betekenis van invloed kan zijn op hoe jij je voelt? Misschien dat je daarom wel net die citrien of amethist hebt gepakt. Naast de betekenis stenen is de kleur van je kleding en edelsteen ook van invloed. Geel bijvoorbeeld is een kleur die je energie geeft, terwijl rood zorgt dat je steviger gegrond bent of past paars beter bij vandaag? Paars geeft rust in de ruimte waar je bent maar ook in je hoofd. Wel zo fijn als je net je concentratie voor die ene klus nodig hebt.

 

Sieraden doen het goed in beeld: tips

- past het sieraad bij jou 
- kleurt het bij de kleding die je draagt
- kijk of de edelsteen betekenis bij jou past, deze verschilt per dag
- kies het sieraad waar je blij van wordt, eigenlijk is dit direct gekoppeld aan de edelsteen betekenis
- 'less is more' geldt voor je kleding maar zeker ook voor je sieraden
- zorg dat de sieraden niet reflecteren

Wil je advies over welk sieraad bij jou past? Of wat de edelsteen betekenis is? Stuur ons een email en dan krijg je vrijblijvend antwoord en/of advies over tips voor thuiswerken motivatie met edelstenen.

 

Hoe blijft thuiswerken leuk: betekenis stenen

Krijg jij wel eens de vraag 'welke edelsteen zit er in jouw sieraad'? Of wat de edelsteen betekenis is? Het kan zijn dat je een edelsteen gekozen hebt omdat je de kleur of juist het design van het sieraad mooi vond, maar het kan ook zijn dat het een speciale, emotionele betekenis voor je heeft. Maar wist je dat de stenen ook een spirituele werking hebben? Kiliaan_Jewelry post op Instagram ook over de betekenis stenen en spirituele werking of lees meer over de kleurrijke edelstenen en hun betekenis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »